Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Σκουπίδια ώρα μηδέν-Ανακύκλωση ΤΩΡΑ"

Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, η mellifera μετά από πρόσκληση του Δήμου και του Κέντρου Κοινότητας Καλαβρύτων, παρουσίασε το εκπαιδευτικό-ενημερωτικό πρόγραμμά της "Σκουπίδια ώρα μηδέν-Ανακύκλωση ΤΩΡΑ" στο Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων.

Στην όμορφη αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, η Διευθύντρια κα Λόπη Τσουρούτη, προλόγισε την εκδήλωση καθώς και ο Αντιδήμαρχος για τα θέματα Παιδείας κος Νικόλαος Μαγκαφάς, αναφέρθηκε στην Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην οποία εντάχθηκε το περιβαλλοντικό πρόγραμμα της mellifera.
Οι μαθητές ενημερώθηκαν για την ανακύκλωση και την επανάχρηση από την εκπαιδευτικό κα Χωριανοπούλου Μαρία και για το Διαχωρισμό από τον κο Νίκο Αγκορτσά.


Οι μαθητές συμμετείχαν ενεργά σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος με βιωματικές δράσεις και ψυχαγωγήθηκαν ανακυκλώνοντας αντικείμενα που έφεραν μαζί τους ενώ έπαιξαν κρουστά με κουτάκια αλουμινίου και πλαστικά μπουκάλια.

 Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Καλαβρύτων και το Κέντρο Κοινότητας Καλαβρύτων για την πρόσκληση συμμετοχής της mellifera στην Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων για την υπέροχη φιλοξενία τους.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους δασκάλους και τους μαθητές του σχολείου, για την καθολική συμμετοχή τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της mellifera "Σκουπίδια ώρα μηδέν-Ανακύκλωση ΤΩΡΑ"


Σκουπίδια ώρα μηδέν-Ανακύκλωση τώρα

Δείτε το βίντεο
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου