Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

LEX-ICON 2017 ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ο Διαχειριστής της mellifera, Νίκος Αγκορτσάς και η επιμελήτρια της έκθεσης, Μαρία Χωριανοπούλου, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους, στις επιχειρήσεις – χορηγούς της Διεθνούς mail art Έκθεσης Εικαστικών LEX-ICON που παρουσιάστηκε  από 2-13 Αυγούστου 2017 στον Πολιτιστικό Σύλλογο Διγελιωτίκων στο Αίγιο.
Η δωρεά σας, αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και κατανόηση της κοινωνικής ευθύνης και αποκτά επιπλέον βαρύνουσα σημασία, εάν ληφθεί υπόψη  ότι γίνεται σε μία εποχή πολυποίκιλης κρίσης, ενάντια στο πνεύμα της ιδιώτευσης που τείνει  να επικρατήσει σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Στόχος μας, η πολιτιστική καλλιέργεια του επισκέπτη, η αναβάθμιση της ζωής του πολίτη και η ανταλλαγή πολιτιστικού περιεχομένου από καλλιτέχνες διαφορετικών πολιτισμών.

Σας ευχαριστούμε πολύ!!!
 




 


  Ακόμα, να ευχαριστήσουμε τις εφημερίδες και τα portals της περιοχής της Αιγιάλειας, τα οποία έκαναν εκτενείς αναφορές και δημοσιεύματα για την εκδήλωση.



Και φυσικά δεν έχουμε λόγια να ευχαριστήσουμε τον Πολιτιστικό Φιλοπροοδευτικό & Αθλητικό Σύλλογο Διγελιωτίκων "ο Άγιος Ανδρέας" και τον Πρόεδρό του κο Φάνη Καφούσια, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την πρόταση της mellifera και πρόσφερε αφιλοκερδώς το χώρο του Συλλόγου με κάθε δυνατή διευκόλυνση.
ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Φάνης Καφούσιας

Νίκος Αγκορτσάς - διαχειριστής 
Μαρία Χωριανοπούλου - επιμελήτρια έκθεσης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου